مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت قراردادی به استخدامی ایثارگران

با عرض سلام و خسته نباشید من در یکی از شرکتهای خصوصی شرکت ملی مس کار میکنم .مدتی است پیگیر قانون تبدیل وضعیت ایثارگران هستم و لی شرکت مس متقبل نمیشود و به بهانه های مختلف از جمله خصوصی بودن شرکت مس زیر بار اجرای قانون نمیرود.آیا شامل حال شرکت مس هم میشود؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شرکتهای خصوصی هم باید طرح را اجرا کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شامل شما میشود و شما باید در دیوان عدالت دادخواست خود را مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله شامل شما میشود و شما باید در دیوان عدالت دادخواست خود را مطرح نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در دیوان عدالت دادخواست خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله شامل شما میشود و شما باید در دیوان عدالت دادخواست خود را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دیوان عدالت موضوع را پیگیری کنید