مشاوره حقوقی رایگان - تحت پوشش قرار گرفتن توسط کمیته یا بهزیستی

سلام. خانمی 29 ساله هستم که به مدت چهار سال به علت اعتیاد همسرم جدا شدم دوتا فرزند هم دارم که حضانت آنها با خودمه نه مهریه گرفتم نه هم خانواده‌ شوهرم نفقه دو فررندم را می‌دهند مشغول به کار در شرکتی هم هستم به عنوان کارگر ساده اجاره نشین هستم بچه هام مدرسه میرن درامدم کفاف هزینه های زندگیمو نمیده نه کمیته نه بهزیستی تحت پوشش نمیگیرن نه خودم نه بچه هامو ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به مراجع حمایتی همچون بهزیستی و کمیته امداد مراجعه و موضوع را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا در دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه نفقه فرزندان را به طرفیت زوج و پدر زوج مطرح نمایید و حتما دادگاه برای فرزندان نفقه ماهانه تعیین خواهد کرد که باید یا زوج یا پدربزرگ نفقه فرزندان را پرداخت نماید
و میتوانید به کمیته امداد مراجعه نمایید و درخواست مستمری را مطرح کنید