مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مجددا ثبت شد

با سلام من یک زندانی هستم و حبسم 1سال و 20روز هستش و الان در شهرستان در زندان به سر میبرم البته از تهران انتقالی گرفتم الان حدودا 7ماه هستش که از زندانم میگذره و من تقاضای تعلیق انجام دادم نامم رو فکس کردن دادگاه تهران و در شهرستان تایید شده که میتونم ازاد بشم ولی الان چند روزی میشه که پیامکی اومده که نوشته پرونده من در دادگاه تجدید نظر شعبه57تهران مجددا ثبت شد الان میشه راهنماییم کنید که چکار کنم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همان مرجعی که حکم را صادر کرده به تقاضای تعلیق رسیدگی می کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

همان مرجعی که حکم را صادر کرده به تقاضای تعلیق رسیدگی می کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای رسیدگی به درخواست تعلیق مجازات ، پرونده در دادگاه تجدیدنظر بررسی خواهد شد منتظر بمانید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

همان مرجعی که حکم صادر کرده به تقاضای تعلیق رسیدگی می کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ازهمان مرجعی که حکم را صادر کرده به تقاضای تعلیق رسیدگی می کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

همان مرجعی که حکم را صادر کرده به تقاضای تعلیق رسیدگی می کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

منتظر بمانید تا رسیدگی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

همان مرجعی که حکم را صادر کرده به تقاضای تعلیق رسیدگی می کند

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

ازهمان مرجعی که حکم را صادر کرده به تقاضای تعلیق رسیدگی می کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید منتظر بمانید تا به درخواست شما رسیدگی شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام همان مرجعی که حکم را صادر نموده به تقاضای تعلیق رسیدگی مینماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همان مرجعی که حکم را صادر کرده به تقاضای تعلیق رسیدگی می کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید منتظر باشید تا به درخواست شما رسیدگی شود.