مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن شاکی

سلام من سال 99 حسابم مسدود شد پیگیری کردم دیدم دستگاهی ک تو سایت آگهی .. فروخته بودم طرف پولشو هک کرده و ریخته ب حسابم بعد صاحب پول از من شکایت کرده اول اینکه پول به چه کسی میرسه و حق کیه دوم من چجوری میتونم شماره یا آدرس شاکیمو گیر بیارم که رضایت بگیرم ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در شعبه ایی که پرونده در آن مطرح است مراجعه کرده تقاضای مطالعه پرونده نمایید در دادخواست و ابلاغیه ها آدرس وی وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر اثبات شود که شما کلاهبرداری نکرده اید و واریز پول به حساب شما توسط دیگری ، بابت فروش مالی بوده است ، شما تبرئه خواهید شد
ولی شما باید مبلغ وجه را برگردانید
و شما باید به همان مرجعی که حساب شما را توقیف کرده است مراجعه نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به شعبه مربوطه مراجعه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام درشعبه ای که پرونده دران مطرح می‌باشد تقاضای مطالعه پرونده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شعبه ایی که پرونده در آن مطرح است مراجعه کرده تقاضای مطالعه پرونده نمایید