مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حقوق و منزل

پدرم سالها پیش برای وامی سنگین با گواهی کسر از حقوق ضمانت کرد حالا بازنشسته و متاهل است و حقوقش توقیف شده چقدر از حقوق بازنشتگی او کسر می شود و ایا منزل 200 متری و قولنامه ای پدرم در یک منطقه متوسط قابل توقیف است؟ چگونه می توان استعلام توقیف ملک رو گرفت؟ ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا 1/4 حقوق قابل توقیف است
اگر ملک دیگری به نامش نباشد قابل توقیف نیست.
برای استعلام در اداره ثبت محل وقوع ملک امده البته اگر پلاک ثبتی داشته باشد.
در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای استعلام در اداره ثبت محل وقوع ملک امده البته اگر پلاک ثبتی داشته باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. 1/4 از حقوق ایشان توقیف خواهد شد
یک خانه ، جز مستثنیات است و قابل توقیف نیست ولی ا گر قیمت خانه زیاد باشد توقیف خواهد شد و به مزایده گذاشته خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا 1/4 حقوق قابل توقیف است اگر ملک دیگری به نامش نباشد قابل توقیف نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تا 1/4 حقوق قابل توقیف است یک خانه با توجه به شان و عرف جزمستثنیات دین می باشد