مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک از طریق وکالت تام الاختیار

سلام وقتتون بخیر سوال من اینه که شوهر من در قباله متعهد شده نصف خونه رو بنام من بزنه ولی الان که صاحب خونه شدیم نمیخواد اینکارو بکنه و سند شش دانگ رو به اسم خودش گرفته و میگه بهت بابت سه دانگ وکالت تام الاختیار میدم میخواستم ببینم این وکالت چه فرقی با سند داره و کلا قابل استناد هست یا ایشون میتونه بعدا منکر بشن یا نزارن من با این وکالت سند بزنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام می توانید با وکالت بلاعزل نسبت به انتقال سه دانگ به نام خودتان اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید با وکالت بلاعزل به نام خودتان اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید با وکالت بلاعزل نسبت به انتقال سه دانگ به نام خودتان اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در زمان انعقاد عقد نکاح ، همسر شما خانه ای نداشته است و در
عقد نامه شرط شده باشد که اگر خانه ای در آینده خریداری شود زوج مکلف است که نصف خانه را به نام زوجه انتقال بدهد ، چنین شرطی باطل است و نصف خانه جز مهریه محسوب نمیشود
ولی شما میتوانید در دادگاه عمومی ، دادخواست الزام زوج به اجرای تعهد و انتقال نصف خانه را مطرح نمایید
ولی اگر همسر شما ، حاضر به دادن وکالت نامه تام ، با حق فروش و انتقال به غیر بشود شما میتوانید با وکالت نامه ، نسبت به انتقال نصف خانه به اسم خودتان به صورت قطعی اقدام نمایید
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با وکالت بلاعزل نسبت به انتقال سه دانگ به نام خودتان اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرط شود ج سه دانگ از آپارتمانی را که در آینده نامعلوم خواهد خرید، به نام همسرش کند،‌ این شرط به دلیل ابهام داشتن، باطل است. مگر اینکه زمان مشخصی را تعیین کنند؛‌ مثلا طی شش‌ماه آینده.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از گرفتن وکالت میتوانید خودتان اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شرط ضمن عقد باید بررسی گردد با اخذ وکالت بلاعزل بنام خود سند بزنید اگر صرفا وکالت بگیرید با فوت منتفی می گردد