مشاوره حقوقی رایگان - حقوق دختر شهید مجرد و غیر شاغل

باسلام. من دختر شهید هستم پدرم ارتشی بودند. شنیدم در صورت فوت مادرم یک سوم حقوق بنیاد شهید به من پرداخت می‌شود آیا صحت دارد؟! هیچ خواهر و برادر مجردی هم ندارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مادرتان در قید حیات اند خیر . ولی اگر فوت و شما مجرد باشید تحت شرایطی بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بعد از فوت مادر ، 25 درصد از مستمری ایشان به دختر تعلق خواهد گرفت به شرطی که دختر مجرد یا مطلقه باشد . و فاقد شغل باشد و حق بیمه برای شما پرداخت نشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر مادرتان در قید حیات اند خیر . ولی اگر فوت و شما مجرد باشید تحت شرایطی بله

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله در صورت تجرد و فقدان شغل امکان بهرمندی می باشد