مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف موتور، یعنی همون آزادی موتور

سلام خسته نباشی، راستش یکی با موتورم با 10گرم شیشه دستگير شد و در حال حاضر با سند اومد مرخصی، الان من میخاستم ببینم چطوري میتونم موتورم رو آزادش کنم چیکار باید کنم تا بتونم آزادی موتورمو بگیرم.......
ممنونم از راهنمایتون....... تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در همان مرجع به توقیف اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بیگناهی شما به اثبات رسیده از شعبه درخواست رفع بازداشت موتور را به راهور نمایید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به مرجع توقیف کننده مراجعه نسبت به توقیف خودرو معترض شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به مرجع توقیف مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به دادسرا مراجعه نمایید و اعلام کنید که موتور متعلق به شما است و درخواست رفع توقیف را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به مرجع توقیف کننده مراجعه نسبت به توقیف خودرو معترض شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به مرجع توقیف کننده مراجعه نسبت به توقیف خودرو معترض شوید