مشاوره حقوقی رایگان - آیا در صورت عدم حضور در دادگاه دچار مشکل خواهم شد؟

سلام. سال 97 حدود 180 هزار تومن پول به حساب بنده اومده که بعد ها متوجه شدم از کارت سرقتی بوده و پولو برگشت دادم همون موقع . اما صاحب کارت از کسایی که پول به حسابشون رفته شکایت کرده. بنده قبلا 1000 کیلومتر راه تا خرم آباد رفتم برای توضیح به بازپرس الان بعد سه سال پیام اومده برام که برای جلسه دادگاه تشریف بیارین. سوالم اینه اگه خود شاکی فراموش کرده باشه و شرکت نکنه پرونده بسته میشه؟
و دوم این که اگه بنده شرکت نکنم چه اتفاقی خواهد افتاد چون سربازم و نمیتونم برم. با توجه به این که یه بار رفتم و به بازپرس توضیح دادم و ایشون هرچه تلاش کردن شاکی جواب تلفن ندادن که بیاد برای پس گرفتن شکایت

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله حتما در جلسه دادگاه شرکت و از خود دفاع کنید و گرنه حکم غیابی صادر میشود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. اگر جلسه اول باشد و شاکی حاضر نشود برای توضیحات و ارایت مدارک بله ممکن است پرونده مختومه شود.
حضور شما در دادگاه نیز بستگی ب نوع احضاریه شما دارد. شرکتتان تآثیر خوبی جهت صحبت با قاشی و اثبات بی گناهیتان داشت
امامیتوانید حاضر نشوید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام اگه شما مدارک مثبت ادعای خود را به دادسرا داده بودید کیفرخواست برعلیه شما صادر نمی شد، پس بهتر است در دادگاه حضور یابید البته با مدارک محکمه پسند و بهتر است شما هم از کسی که پول به حسابش ریختید شاکی شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما دچار مشکل خواهید شد و باید در جلسه دادگاه حاضر بشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله حتما در جلسه دادگاه شرکت و از خود دفاع کنید وگرنه حکم غیابی صادر میشود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله حتما دچار مشکل خواهید شد و باید در جلسه دادگاه حاضر بشوید