مشاوره حقوقی رایگان - طولانی کردن روند پرونده

با عرض سلام

در یک پرونده که قاضی رای خود را صادر کرد و قضات تجدید نظر رای صادره را رد کردند. حال قاضی انگار از اینکه رایش شکسته شده است قصد طولانی کردن روند بررسی پرونده به بهانه های مختلف رادارد. با توجه به طولانی شدن روال پرونده چاره کار چیست ؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

امکان ندارد شما اشتباه می کنید، چون این کار جرم است، حتما درخواست کتبی صدور اجراییه ندادید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. پس از قطعیت رای باید در پرونده های حقوقی درخواست صدور اجرائیه داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام. پس از قطعیت رای باید در پرونده های حقوقی درخواست صدور اجرائیه داد