مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت و ابطال اجرائیه

با سلام.یک عدد چک داشته ام که برگشت خورده و اجراییه گرفتن براش.من این چک رو امانت دادم و شکایت کیفری کردم و کیفرخواست صادر شده واسه طرف.حالا برای اینکه جلوی اجرائیه رو بگیرم تا رای کیفری قطعی بشه باید چیکار کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

با ارائه یک نسخه از رای دادگاه بدوی کیفری و یک لایحه به دادگاه حقوقی تقاضای توقیف عملیات اجرایی کنید

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

سلام رای دادگاه کیفری رو ببرید دادگاه حقوقی و تقاضای دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه رای کیفری تقاضای دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تقاضای دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با ارائه رای کیفری تقاضای دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تقاضای دستور موقت مبنی بر توقف عملیات دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تقاضای دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی کنید