مشاوره حقوقی رایگان - حق کمیسیون مشاور املاک

با سلام. بنده بعنوان فروشنده یک واحد آپارتمانی، پس از انعقاد قولنامه و صدور کد رهگیری، درخواست فسخ قولنامه دادم و با رضایت خود و رضایت خریدار قولنامه را فسخ کردم. آیا بنگاه املاک باید حق کمیسیون بابت انعقاد قولنامه بگیرد؟ بابت فسخ قولنامه هم باید حق کمیسیون بگیرد؟
بنگاه از بنده مطالبه دو برابر حق کمیسیون کرده: یکی بابت صدور قولنامه و کد رهگیری.
یکی بابت فسخ قولنامه و ابطال کد رهگیری.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله فقط یک کمیسیون تعلق خواهد گرفت می توانید از طریق اتحادیه پیگیری نمایید