مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز ملکی که صلح عمری شده

سلام . ملک حیاط دار و کلنگی دارم که با همسرم صلح عمری کرده ام . الان می خواهم با یک سازنده مشارکت کنم و 4 واحد آپارتمان در آن ملک بسازیم که دو تاش برای سازنده میشه و دو تاش برای من . در واقع سند ملک کلنگی که صلح عمری شده بود تبدیل به 4 سند جدید میشه .سوالم اینه که :
1- آیا دو سندی جدیدی که مال من خواهد شد ، همچنان مشمول صلح عمری میشن یا نه ؟ بعبارت دیگر آیا صلح عمری ملک کلنگی باطل میشه و برای دو آپارتمان جدید باید مجدد صلح عمری انجام بشه یا اینکه همون صلح عمری ملک کلنگی به دو آپارتمان جدید منتقل میشه ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه ملک برای همسر شما صلح عمری گردیده است لذا اصولاً پروانه ساختمانی ملک به نام همسر شما صادر خواهد شد لذا هر آنچه ساخته می شود جزء صلح نامه بوده و نمی‌توان صلح اول را باطل وصلح جدیدی تنظیم نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما ملک خود را با عقد صلح عمری با حق فسخ برای مصالح تنظیم کرده باشید باید ابتدا عقد را فسخ نمایید و سپس اقدام به ساخت نمایید
ولی اگر در عقد صلح عمری ، حق فسخ ذکر نشده باشد شما ( مصالح ) اصلا نمی توانید ملک را تغییر بدهید و دوباره بسازید مگر با موافقت متصالح و یا ...
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صلح‌ عقد‌ لازم است و شما کل ملک را صلح کردید.