مشاوره حقوقی رایگان - پیامک بد حجابی

سلام هفته گذشته با دوست دخترم در ماشین بودیم پشت چراغ قرمز من ایشون در آغوش کشیدم روز بعد اس ام اس کشف حجاب اومد
یک بار دیگه تعهد داده بودم ماشین بنام یکی از فامیل هاس اما خریداری شده از طرف من بنام نشده
سری پیش مادرم تعهد داد و قبول کردن اما امروز هرکاری کردیم قبول نکردن و گفتن مدارک صاحب ماشین باید باشه
ممکنه بدونم چه اتفاقی میوفته ؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه قبلاًموضوع شما مسبوق به سابقه است لذا احتمال توقیف خودرو و معرفی به دادسرای مربوطه امکان دارد