مشاوره حقوقی رایگان - الزام به انجام تعهد

باسلام و تشکر. معروض میدارد. مطابق یک برگ صورتجلسه تنظیمی با آقای (ح) که آنرا امضا و منقوش به اثر انگشت خود نموده است، یک فقره چک بنده در ید ایشان بصورت امانی درقبال تحویل اسناد یک دستگاه خودرو به ایشان به ودیعه سپرده شده است و امانی بودن چک نیز قید گردیده است. و همچنین قید شده است: متعاقب دریافت اسناد خودرو، آقای (ح) متعهد میگردد چک امانی ذکر شده در صورتجلسه مزبور را بدون هیچ ادعای ثانی به اینجانب مسترد نماید.
1) متاسفانه علیرغم تحویل اسناد خودرو به ایشان، نامبرده مبادرت به برگشت زدن چک نموده است.
2) در دادگاه حقوقی اینجانب را محکوم به پرداخت وجه چک نموده است.
3) اینجانب شکایت کیفری دائر بر خیانت در امانت نموده ام که متاسفانه به استناد امری واهی از سوی قاضی، مشارالیه برائت حاصل نموده اند. استناد قاضی تحت این عنوان که : (هیات کارشناسان خط، امضا و اثر انگشت متهم را مورد تردید قرار داده اند لذا جرمی احراز نمیشود و از اتهام وارده تبرئه میگردد.) و این درحالی است که هیات 7نفره کارشناسان مطابقت امضا و اثر انگشت متهم را با نمونه های استکتابی و با دلایل فنی مورد تایید و مثبت اعلام داشته اند.
3) در مرجع دیگر تحت عنوان (تحصیل مال نامشروع از طریق چک) . شکایت نموده و باز متاسفانه دادیاری به استدلالات غیر مرتبط قرار موقوفی تعقیب صادر و متعاقب اعتراض بنده دادگاه علیرغم وارد دانستن اعتراضیه اینجانب و نقض قرار و وارد ندانستن دلایل دادیاری، پرونده را جهت تکمیل تحقیقات به دادسرا ارجاع و نهایتا در کمال ناباوری و بدون برگزاری دادرسی در دادنامه صادره از دادگاه، به بهانه فقد دلیل در پرونده، قرار موقوفی دادسرا را مورد تایید قرار داده اند.
4)حال با این اوصاف و حق کشی آشکار چگونه میتوانم طرح شکایتی داشته باشم تا مانع از پرداخت وجه چک بشوم. آیا دادخواست انجام و الزام به تعهد استرداد چک، چاره ساز میباشد. ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. شما باید قبل از انجام اقدامات اقدامات فوق باید با یک وکیل مشورت می نمودید. به هر حال چک. قرارداد و کلیه مدارک و مستندات و آرای صادره باید مطالعه گردد. مشاوره حضوری توصیه می گردد

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، نوشدارو پس از مرگ سهراب افاقه ای ندارد . به نظر می رسد شما همه راههای ممکن قضایی را پیموده اید و حتی شکایت کیفری با عنوان اتهام اشتباه تحصیل مال نامشروع از طریق چک را هم در دادسرا طرح نموده اید و با عدم نتیجه گیری ، سراغ این درگاه آمده اید ! مهم این نیست که بایستی از ابتدای کار وکیل اختیار می کردید بلکه مهم اینست که حق با شما باشد وگرنه داشتن وکیل حتی از ابتدای کار بدون داشتن حق قانونی توفیری نمی کند . شاید حق با شما نبوده و چک سپرده شده واجد شرایط امانی نبوده که در تمام مراحل دادرسی قرار منع تعقیب و برائت متهم صادر شده است . در فرض سؤال ، توضیح ارائه نشد برای چه بابت اتهام وارده به عنوان خیانت در امانت ، امضاء طرفتان توسط کارشناس رسمی خط و پس از آن هیأت کارشناسی استکتاب شده است ؟ مگر موضوع شکایت جعل بوده است ؟!

یک وکیل

با سلام از ابتدا باید یک اظهارنامه می فرستادید و سپس دادخواست الزام به استرداد لاشه چک مطرح می کردید.