مشاوره حقوقی رایگان - ساخت اتاق 50 متری در حیاط پشتی همسایه

با سلام
بنده در حال ساخت ساختمانی هستم که متوجه شدم همسایه دیوار به دیوارم در حیاط پشتی خود یک اتاق 40 متری که به دیوار بنده چسبیده ساخته. با توجه به اینکه ایشان احتمالا اجازه پیشروی به بنده در طبقات بالا نخواهد داد، میخواستم ببینم آیا من هم میتوانم به اضافه ساخت ایشان در داخل حیاطش معترض شوم تا بلکه از این طریق اجازه پیشروی رو بگیرم. البته از ماده 100 شهرداری پرسیدم و گفتن که باید یک دلیل مزاحمت برای ساخت اتاقش مطرح کنی. لطفا راهنمایی کنید که ببینم چه دلایل مزاحمتی میتونم عنوان کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید