مشاوره حقوقی رایگان - وکالت رسمی

با سلام و عرض ادب
پدر بنده، بعلت بیماری و کاهش توانایی‌های جسمی حرکتی، یک وکالت رسمی در دفتر اسناد رسمی به بنده دادند تا کارت بانکی ایشان را که مربوط به یک بانک در شهر دیگر هست، را تعویض نمایم. این وکالت بخصوص برای همان حساب و همان بانک و شعبه، باذکر دقیق مشخصات حساب به بنده داده شده است.
آیا همین وکالت کافی است؟ یا بانک باز هم میتواند ایراد دیگری بگیرد؟
ایراد قبلی آنها به وکالت قبلی این بود که متن وکالت کلی است و شماره حساب بانک‌شان در آن ذکر نشده.
اما اکنون پدر یک وکالت دیگر با مشخصات کامل حساب به بنده داده است. با توجه به اینکه آن شهر دور است، و اینجاتب بعنوان وکیل پدر باید به شعبه مبدا حساب مراجعه و امضای خود را در حساب پدر معرفی کنم، میخواستم اول مشورت کنم که آیا مدارک دیگری لازم است؟ یا همین وکالت کفایت دارد؟

پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر شماره حساب و نام بانک قید شده به نظر کافی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر شماره حساب و نام بانک قید شده به نظر کافی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اگر شماره حساب و نام بانک قید شده به نظر کافی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شماره حساب و نام بانک قید شده به نظر کافی است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه شماره حساب و نام بانک قید شده کافییت