مشاوره حقوقی رایگان - سند کمپانی خودرو

با سلام
بنده یه دنا پلاس مدل 400 خریدم ک هنوز سند کمپانی ش در رهنه ایران خودرو بود ولی فروشنده وکالت نامه داد و تعویض پلاک کردم و برگ سبز جدید و پلاک خودرو و کارت ماشین ب نام خودم شد.حالا ک موعد درخاست فک رهن سند شده فروشنده همکاری نمیکنه و سند کمپانی رو آزاد نمیکنه و بهونه میاره.ایا بنده با کارت سبز جدید خودرو که ب نام خودمه میتونم شکایت کنم و با مراجعه ب نمایندگی برگه کمپانی رو دریافت کنم؟و سوال دوم اینکه با این کار و پیگیری شکایت من از طریق ایران خودرو گارانتی خودرو باطل نمیشه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نقل و انتقال این خودرو ها ممنوع بوده است و عواقبی دارد می بایست وکالت در فک رهن هم از ایشان می گرفتید . علی ایحال در مرجع قضایی الزام به فک رهن و تنظیم سند رسمی را بخواهید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام وی به فک رهن و تحویل سندرا ارایه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله میتوانید شما باید دادخواست الزام به فک رهن را به طرفیت فروشنده و نمایندگی اقامه نمایید. و