مشاوره حقوقی رایگان - فوت حین خدمت

با سلام برادر من در حین خدمت تصادف کرده و فوت کرده تو کمیسیون هم فوت حین ماموریت زده شده ایا میشه به عنوان شهید محسوب بشه من هم معافیت فوت برادر حین خدمت گرفته ام ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر چون کمیسیون ایشان را فوت حین خدمت تلقی کرده است نه شهیداگر اعتراضی دارید بابد به نظریه کمیسیون معترض شوید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر اعتراضی دارید بابد به نظریه کمیسیون معترض شوید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر اعتراضی دارید باید به نظر کمسیون معترض شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر اعتراضی دارید بابد به نظریه کمیسیون معترض شوید.در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیریدموفق باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتوانید به نظریه کمیسیون اعتراض کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اصولا خیر می توانید اعتراض به کمیسیون دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر کمیسیون ایشان را فوت حین خدمت تلقی کرده است نه شهیداگر اعتراضی دارید بابد به نظریه کمیسیون معترض شوید