مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره طلاق

سلام وقت بخیر،بنده وکالت در طلاق از همسرم دارم،برج 5 در سامانه تصمیم ثبت نام کردم و یک جلسه مشاوره رفتم،به دلیل بیماری و عمل های متعدد نتونستم مراجعه کنم برای بقیه جلسات مشاوره،آیا باید دوباره در سامانه ثبت نام کنم و یا میشه پرونده قبلی رو ادامه داد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا پرونده قبلی را پیگیری کنید اگر قبول نکردن مجدد درخواست بدید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از خود اداره بهزیستی پیگیر باشید بنظر می توانید ادامه دهید/

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام حضور پیگیری نمایید و در صورت عدم پذیرش مجدداً درخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید همان پرونده قبلی را ادامه دهید و به همان مرکز مشاوره مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضور پیگیری نمایید و در صورت عدم پذیرش مجدداً درخواست بدهید