مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وام بانکی

درود . من از بانک قرض الحسنه رسالت وام 60 میلیونی گرفتم و باشگاه ورزشی تاسیس کردم ولی ورشکسته شده و نتوانستم اقساط را بپردازم . تا برج 11 مهلت وام تمام میشود . و بنده العان 11 قسط را نپرداختم . با توجه به این شرایط پیش امده ایا زندان دارد در صورت شکایت بانک اگر شکایت شود میتوان اعسار داد به دادگاه ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موصوع شما نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر اجرا شود بله ممکن میباشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خبر حبس نخواهد داشت
و شما میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اجرائیه صادر بشه بله ممکن است