مشاوره حقوقی رایگان - صلح و سازش

باسلام میخواستم بدونم درمرحله بازپرسی ازشاکی قاضی پرونده سوال ازصلح وسازش میکند ومیپرسد که ایا موافق با صلح هستید یاخیر ؟نشانه چیست ایا نشانه اینه که مجرمیت متهم برای قاضی محرز شده ؟درمرحله ای که متهم هنوز احضار نشده این سوال توسط قاضی به میان امده است

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر نشانه مجرمیت یا عدم مجرمیت نیست صرفا جهت صلح و سازش طرفین را به شورای حل اختلاف هدایت می کنند اگر صلح صورت نگرفت رسیدگی ادامه می یابد