مشاوره حقوقی رایگان - عدم اطلاع از عقب نشینی ملک خریداری شده

ضمن عرض ادب و احترام سوال من در این مورد هست که مرداد 99 ملکی خریداری کرده ام که امروز از مالک یکی از واحد ها مطلع شدم ساختمان یک متر عقب نشینی دارد، میخواستم بدونم فروشنده باید ما را درجریان قرار میداد؟ چگونه میتوانیم ادعای خسارت کنیم در صورتی که بر روی ملک هم وام مسکن گرفته ایم و ملک 19سال ساخت است، پیشاپیش از پاسخگوییتان متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما نمیتوانید مطالبه خسارت نمایید مگر در قرارداد شرط خاصی شده باشد یا ...