مشاوره حقوقی رایگان - موضوع ابلاغیه ادای توضیح بصورت حضوری است

سؤال اینجاست که با این سرمتن که عنوان شده ابلاغیه احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط و ادای توضیح به چه معناست زودتر ازیکماه زودتر از سال قیم شدن فرد آیا راجع به صلاحیت یاعدم صلاحیت قیم می باشد یاحسابرسی و تمدیدتاریخ قیم نامه

پاسخ ها :

ابلاغیه تعيين مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط