مشاوره حقوقی رایگان - ارسال مدارک

شکایت فروش مال غیر از من کردن تو شعبه دوم دادسرای ثبت شده تو روند پرونده اومده نامه صادره با موضوع ارسال مدارک و گیرنده شعبه دوم بازپرسی یعنی چی
ناگفته نماند بنده تو شعبه دوم بازپرسی هم یه شکایت کلاهبرداری ازم شده که امروز منع تعقیب اون صادر شد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به صورت حضوری از شعبه پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام احتمالاً برای تجمیع پرونده ها ارسال شده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مربوط به خود شعبه می باشد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

مربوط به امور اداری پرونده شماست. . جهت اطمینان بهتر است ب شعبه حضورا مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شعبه دوم بازپرسی خواسته که پرونده کلاهبرداری رویت و بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شعبه دوم بازپرسی خواسته که پرونده کلاهبرداری رویت و بررسی شود