مشاوره حقوقی رایگان - دیوار مشترک

سلام وخسته نباشید،مایه خونه داریم با دیوار مشترک ضلع شرقی،که همسایه بدون اجازه اقدام به اضافه نمودن 10سانت به 20 سانت عرض دیوار مشترک وبالا بردن ارتفاع دیوار(10سانت مشترک 10سانت دیوار تازه احداث)تا 4 متر،1متر بیشتر از دیوار مشترک نموده است وایجاد سایه افکنی نموده است وعرض ساختمان ما 6 متر است،لطفا راهنمایی کنید ممنون.

پاسخ ها :

سمانه  ملك بالا

سرکار خانم سمانه ملك بالا :

سلام
شکایت مطرح کنید ....وقتی سوال مبهم طرح میکنید جواب مبهم هم داده میشه