مشاوره حقوقی رایگان - قیم چطور میتواند برداشت کند

با عرض سلام وخسته نباشید ، مادر من بعد از فوت پدرم حدود 15 ساله که از خواهر مریض من نگه داری میکنه خواهرم 22 ساله شه و از کودکی تشنج میکنه از لحاظ ذهنی هم مشکل داره،مادرم قیم خواهرمه،حساب خواهرم پول هست ومادرم نمیتونه از حساب برداشت کنه ،حتی مادرم میخواست با اون پول برای خواهرم طلا بخره ولی قبول نکردن اگه میشه راهنمایی کنید که مادرم چطور میتونه از حساب برداشت کنه ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای مخارج محجور ، و برداشت پول از حساب محجور ، قیم باید به اداره سرپرستی دادسرا درخواست
بدهد و موافقت خواهد شد