مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان پیگیری جرایم رایانه‌ای

سلام وقت بخیر. جرم توهین به یک فرد سیاسی در اینستاگرام تا چند وقت بعد از توهین ممکنه پیگیری شه؟ آیا یک کامنت توهین آمیز رو پیگیری میکنن؟

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه ب اینکه جرم توهین از جرایمی می باشد ک حضوری بودن در ان شرط نیست همین ک ب صورت پیامک شما شخص خاصی را مخاطب حرفی قرار دهید ک با توجه ب شرایطان شخص تحقیر محسوب شود جرم توهین اتفاق می افتد. بنا بر این در صورتی ک پیامی توهین آمیز ب شخص معینی را گفته یا نوشته اید مرتکب این جرم شده اید.و امکان پیگیری وجود دارد. علی ای حال اصولا در این موارد بسته ب شرایط طرف مقابل و دنیای مجازی کمتر فرد بدنبال پیگیری میرود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که پیام توهین آمیز به شخص معینی را گفته یا نوشته اید مرتکب این جرم شده اید.و امکان پیگیری وجود دارد