مشاوره حقوقی رایگان - پرونده سیاسی

بنده متهم شدم در فضای مجازی به توهین به رهبری و تبلیغ علیه نظام ایا در خراسان جنوبی وکیل یا مدافع سیاسی موجود میباشد. ممنونم مشاوره بدهید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق سایت همکاران در شهر خود را جستجو نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام وکلای دادگستری در پرونده توهین قالباً دارای توانایی‌های لازم میباشند و توانایی خارق العاده نیاز نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از داخل سایت و بر اساس شهر خود جستجو کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در گوگل اسامی وکلای ماده 48 آئین دادرسی کیفری شهر مشهد را سرچ نمایید