مشاوره حقوقی رایگان - درخواست افراز زمین

سلام 6 دانگ زمین هست که دو تا از ورثه هرکدوم 2 دانگ سهم دارن و 2 دانگ باقیمانده ما با برادرمون مشاع هست یعنی هرکدوم 1 سهم داریم...اون دوتا ورثه نزدیک سی ساله که خارج از کشور زندگی میکنن و پیگیر زمینشون نیستن و برادر ما هم فردی نیست که بشه باهاش توافق کرد و همه مدارکو سرقت برده و میگه که همش مال خودمه آیا با این وجود از طریق درخواست افراز زمین میتونیم به حق خودمون برسیم یا موانعی وجود داره؟

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام درخواست تقسیم بدید هر چند عدم حضور و همکاری کمی مشکل ایجاد خواهد کرد اما در نهایت مشکلی نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود هر یک از وراث می تواند به تنهایی جهت احقاق حق خود اقدام نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

هر یک از وراث به تنهایی جهت بدست آوردن حق اقدام کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر یک از وراث می تواند به تنهایی جهت احقاق حق خود اقدام نماید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هر یک از وراث به تنهایی جهت بدست آوردن حق اقدام کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر یک از وراث می تواند به تنهایی جهت احقاق حق خود اقدام نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام هر یک از وراث میتواند به تنهایی جهت رسیدگی به حق خود اقدام نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق افراز و فروش اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هر یک از وراث می تواند به تنهایی جهت احقاق حق خود اقدام نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هر یک از وراث می توانند نسبت به احقاق حق خود اقدام کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید و سپس درخواست فروش مال مشاع را در دادگاه مطرح کنید
ولی اگر ملک جز ماترک پدری باشد و سند به نام مورث باشد و تقسیم نامه تنظیم شده باشد شما باید دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید