مشاوره حقوقی رایگان - تقدم وقف شفاهی

سلام خسته نباشید ببخشید یک سوال داشتم از خدمتتون
پدرم ده سال پیش ملک خودش را شفاهی به بنده وقف نمود وبعدش بنده ملک را تحویل گرفتم ولی در سال بازدهم امدند توافقی اعلام کردند بیا تا رسمی ملک را بهت واگذار کنم تا اینده در درد سر نیافتی از نظر وقفی بودن خلاصه ما قبول کردیم در محضر حاضر شدیم باز پدرم دبه کرد اگر قراره رسمی بهت واگذار کنم باید تعهد بدی قسمتی از ملک را برادرانت واگذار کنی بنده بارها وبارها اعلام کردم اینجا را به بنده وقف کرده ای وباید وقف رسمی کنی .. خلاصه با اصرار ایشان بنده قبول کردم ومتعهد شدم الان پدرم در قید حیات نیست وبرادرم اجرای تعهد را خواسته من میتونم وقف نامه را تنفیذ کنم وتعهد را باطل کنم یانه ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی نسبت به انجام نیات واقف وانچه که در وقف آمده اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر وقفی صورت نگرفته است

وقف شرایط خاصی دارد که این شرایط در مورد شما ، محقق نشده است
شما باید طبق تعهد ، سهم برادرتان را بدهید