مشاوره حقوقی رایگان - دعوا

مثلا: من مورد ضرب و شتم با چاقو قرار گرفته ام‌ و از کس دیگری شاکی شده ام ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال خودرا واضح بیان کنید دارای ابهام است از پنل مشاوره تلفنی استفاده کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما مفهوم نیست از طریق پنل مشاوره اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید به شخصی که شمارا مورد ضرب و جرح قرار داده است شاکی شوید سوال شما ابهام دارد در صورت نیاز تماس حاصل فرمایید تا راهکار مناسب حقوقی ارائه گردد