مشاوره حقوقی رایگان - اجرای مهریه

سلام من شهریور1400 جلسه دادگاه اجرای مهریه داشتم با همسرم ولی هیچ اقدامی روی ان نکردم الان همسرم درخواست طلاق دادند و روی مهریه من که به اجرا بوده اعسار زده ایا میشود در جلسه اعسار بگویم که مهریه ام را از اجرا در میارم بخاطر اینکه همسرم درخواست طلاق داده سکه های بیشتری بهم تعلق بگیره ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. طلاق چون به درخواست زوج باشد موافقت با طلاق منوط به پرداخت حقوق مالی شما می باشد. می توانید در جلسه اعسار به این مورد طلاق از سمت زوج استناد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام زوج خق طلاق دارد و می تواند استفاده نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طلاق چون به درخواست زوج باشد موافقت با طلاق منوط به پرداخت حقوق مالی شما می باشد