مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در عقد

باسلام آقایی 31 ساله هستم که با یک خانم 34 ساله 1 ماه هست ازدواج کردم . خانم در طول این یک ماه میگه چی میشه تو ( من ) بمیری . یا میگه اگه میدونستم ازدواج اینه دوست پسر می‌گرفتم . حتی به من گفتن کاش منو طلاق بدی یه پولی بگیرم برم عمان پیش کسی که دوستش دارم الان با صحبت ها ی خانم از ایشون دلسرد شدم . اگه من اقدام به طلاق کنم چقدر مهریه باید بدم من خودم هیچ چیز ندارم . چی میشه ؟ ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه حق خانم هست وتحت هر شرایطی باید متقبل شوید اگر مالی ندارید اعسار میدید و دادگاه قسط بندی میکند

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

مهریه از زمان انعقاد عقد ازدواج بر ذمه زوج بوده و باید پرداخت نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر درخواست طلاق از طرف زوج باشد ، زوج باید تمام حقوق مالی زوج را پرداخت نماید تا صیغه طلاق جاری بشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میتوانید با پرداخت حقوق مالی ایشان را طلاق دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهریه از زمان انعقاد عقد ازدواج بر ذمه زوج بوده و باید پرداخت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید همه حقوق مالی زوجه پرداخت شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
کل مهریه باید پرداخت گردد اگر توانایی پرداخت ندارید اعسار بزنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتوانید با پرداخت حقوق مالی ایشان را طلاق دهید