مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

سلام من سرباز ارتش هستم افسر نگهبان شدم حین سرکشی به عناصر نگهبانی پادگان سراب برف اومد بود من سر خوردم با لبه جوی اب برخورد داشتم اعزام شدم بیمارستان به خاطر درد شدید بیضه ازمایش گرفتن معلوم شد بیضه سمت چپم خون رسانی بهش قطع شده میخواستم بدونم میتونم جانبازی بگیرم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که در کمیسیون مربوطه بررسی گردد احتمال معلول حین خدمت تلقی گردید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جانبازی خیر ولی ممکن است معلولیت حین خدمت بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت تایید کمیسیون برای نقص عضو و یا از کازافتادگی

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
پس از تایید در کمیسیون مربوطه، معلول حین خدمت.
در ضمن میتوانید تحت شرایطی دیه را هم بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پس از تایید در کمیسیون پزشکی معلول در حین خدمت میشوید دیه هم میتوانید تحت شرایطی مطالبه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر ولی بستگی به نوع آسیب شما دارد که در کمیسیون پزشکی بررسی خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اصولا خیر ولی بستگی به نوع آسیب شما دارد که در کمیسیون پزشکی بررسی خواهد شد