مشاوره حقوقی رایگان - حساب بانکی متوفی

با سلام
برادر من فوت شدند و انحصار وراثت انجام شده
ولی ما دقیقا نمی دونیم حساب بانکی داشته یا پس اندازی داشته یا نه
میخواستم ببینم چطور میشه حساب بانکی ها رو مشخص کرد و پول پس انداز را برای بچه 7 ساله اش در نظر گرفت‌.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست تقسیم ترکه در دادگاه به طرفیت همه وراث اقامه نمایید و از قاضی درخواست استعلام از بانک مرکزی و اداره ثبت را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید دادخواست تقسیم ترکه در دادگاه به طرفیت همه وراث اقامه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید نسبت به تقسیم ترکه اقدام نموده و استعلام کلیه اموال را درخواست نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست تقسیم ترکه در دادگاه به طرفیت همه وراث اقامه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد.از گرفتن گواهی انحصار وراثت ،دادخواست تقسیم ترکه و درخواست استعلام کلیه اموال بنمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تقسیم ترکه بدهید و از قاضی بخواهید استعلام کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دادخواست مطالبه سهم الارث از ترکه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست تقسیم ترکه در دادگاه به طرفیت همه وراث اقامه نمایید