مشاوره حقوقی رایگان - امتیاز نیاوردن در گزینش ناجا

باعرض سلام وخسته نباشی من در تاریخ 99/4در گزینش استخدام ناجا استان کرمانشاه ثبت نام کردم وکل مراحل گزینش قبول شدم تحقیقات محلی هم قبول شدم بعداز چند مدت باهام تماس گرفتن رفتم اونجا گفتن یکی امده گفته تو رابطه نامشروع داری بعداز پیگیری وتحقیقات بی گناهیم ثابت شد به مرحله تعیین رسته رسیدم از واحد ارزیابی بهم گفتن امتیاز کافی کسب نکرده ای حدود 4ماهه الکی بهم میگن پروندت رفته کمیسیون رد شدی ولی استعلام میگیرم میگن هنوز کمیسیون نرفتی بخاطر رضای خدا یه راهی نشانم بدین انجام بدم ارزوم اینه داخل نیروانتظامی استخدام شم خدمت کنم حالا امیدم فقط بعداز خدا شما هستین چیکار کنم که پیگیری کنن قبولم کنن لطفا جوابم بدین

پاسخ ها :

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

رجبی پور:
به بازرسی یا حقوقی ناجا مشکل خود را مطرح فرمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از یگان مربوطه پیگیری نماید و نهایتاً در صورتی که در مراحل گزینش رد شده اید بایستی نسبت به نظریه گزینش در دیوان عدالت اداری اعتراض خود را اعلام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق ارگان مربوطه حضورا پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در دیوان به نظر کمسیون شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از یگان مربوطه پیگیری نماید و نهایتاً در صورتی که در مراحل گزینش رد شده اید بایستی نسبت به نظریه گزینش در دیوان عدالت اداری اعتراض خود را اعلام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از بازرسی ارگان مربوطه پیگیری نمایید یا نسبت به رای کمیسیون اعتراض نمایید