مشاوره حقوقی رایگان - عدم موافقت با تبدیل وضعیت

سلام.
من سال 94 تا 99 به صورت پیمانی در ناجا خدمت کردم. کارهای تغییر وضعیت رو انجام دادم. بازرسی، عقیدتی و فرماندهی نظر مثبت دادند و فقط حفا نظریه اش رو مشروط به رأی گزینش داد. بعد گزینش گفت که کمیسیون میگیریم و به تو اعلام میکنیم. بعد دو هفته به من زنگ زدند و گفتند نظریه گزینش منفی هست. گفتم مگر قرار نبود کمیسیون بگیرید و گفتند که کمیسیون غیرحضوری گرفتیم و نظرمون منفی هست. گفتم به چه علتی گفت نمیتونیم به تو بگوییم. علت چیست؟ من یک روز هم غیبت نداشتم. حالا من از کجا بروم و پیگیری کنم؟
آیا مجدد برای من کمیسیون میگیرند یا نه؟ اگر کمیسیون میگیرند بعد از چند وقت کمیسیون میگیرند؟ ممنون میشم جواب بدید. من الان چی کار کنم؟ سواد قضایی ندارم.
بعد حفاظت برای من یک پرونده در دادسرا تشکیل داده مبنی بر اخاذی که نه شاکی هست، نه شاهدی هست، نه پولی و نه اقراری. بعد دادسرا برای من زده متهم ردیف دوم. چون من راننده بودم.
به جز همان دفعه اول دیگر من رو نه حفا خواسته و نه دادسرا. قاضی هم بنا به علم خودش من رو متهم کرده است. من الان کجا بروم و پیگیری کنم؟
من کل 5 سال خدمتم رو در کلانتری 24 ساعت شیفت میدادم. 24 ساعت استراحت آیا برای برگشتنم سر خدمت راهی دارد؟

پاسخ ها :

عدم موافقت با تبدیل وضعیت رد در گزینش ناجا بازگشت به خدمت اتهام اخاذی اخاذی تبدیل وضعیت