مشاوره حقوقی رایگان - گزینش ناجا

باسلام بنده دوسال پیش برای درجه داری ناجا ثبت نام کردم و تمام مراحل فوق را رفتم که تحقیقات محلی به دلیل اینکه پدرم اعتیاد داشت گفتن که رد شدم و یه فرم اعتراض پر کردم و از اون روز هنوز جواب منو ندادن میخواستم ببینم الان باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام؛دوست عزیزم، این سوالدحقوقی نیست بلکه مربوط به شرایط و دستورات آئین نامه‌ای و اداری سازمان های دولتی است که از طریق دادگستری قابل پیگیری نیست.بهترین راه مراجعه به نهادگزینش و حراست این ارگان است و صد البته مشورت با یک فرد نظامی آگاه در ارگان مربوطه،یقینا مثمر ثمر می باشد.توکلت علی الله