مشاوره حقوقی رایگان - اجازه تحصیل و مستقل شدن

سلام دختری 17 ساله هستم که یکم دیگه 18 سالم میشه ، پدرم منو تو خونه کتک میزنه و تهدید به مرگ میکنه و خیلی دفعات پیش اومده که خواسته از تحصیل محرومم کنه و الان به زور درس میخونم و میگه نمیزاره بیشتر از دیپلم بخونم ، میخواستم بدونم اگه من کنکور بدم و دانشگاه شهر دیگه ای قبول بشم و به سن قانونی رسیده باشم خودم میتونم دانشگاه ثبت نام کنم و به شهر دیگه برم و مستقل بشم یا اجازه پدر برای ثبت نام دانشگاه و مستقل شدن لازمه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بعد از 18سال به رضایت پدر نیاز نداری

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دختر رشیده و به سن 18 سال تمام در مسائل مالی و غیرمالی و خود مستقل می‌باشد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

نیازی به اذن پدر نیست