مشاوره حقوقی رایگان - آزادی مشروط

باسلام بنده ازمورخه 1400.6.10زندان یکسوم ازحبس که مدت 20ماه میباشد تائید کرده واجرای احکام موافقت خودرادرمورخه 1400.8.3به اخرین مرجع که تجدیدنظر است ارسال شده وازان تاریخ تاکنون پرونده بنده ثبت نگردیده والانم ده روز مرخصی امدم ونه شاکی و رد مال وجریمه ندارم از ان مقام محترم تقاضا میکنم که باید چه کنم ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید درخواست تعویق اجرای حکم را از دایره اجرای احکام داشته باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

درخواست تعویق اجرای حکم را از دایره اجرای احکام داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید درخواست تعویق اجرای حکم را از دایره اجرای احکام داشته باشید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

درخو است تعویق احرای حکم از دایره اجرا دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پیگیری کنید یا صبور باشید تا نتیحه مشخص شود .

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

درخواست تعویق اجرای حکم را از دایره اجرای احکام بخواهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که یک سوم مجازات محکومیت خود را طی نموده باشید می توانید از نهادهای ارفاقی همچون آزادی مشروط و تعویق و یا تعلیق مجازات استفاده نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. سوال خود را به صورت شفافتر مطرح نمایید.در صورتی ک سابقه کیفری نداشته باشید با توجه به میزان حبس مندرج در حکم میتوانید از تعویق صدور حکم و ازادی مشروط و تعلیق استفاده کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درخواست تعویق اجرای حکم را از دایره اجرای احکام داشته باشید