مشاوره حقوقی رایگان - رفع مصادره خودرو

سلام من داشتم بار میبردم با ماشین 405 اولین بارمه من نمیدونستم قاچاق هس بارم انرژی زا بود سند ماشین بنام خودم هست ارزش کالا 22میلیون هس چجوری میتوان ماشینم از دستم نره هم جنسم میره هم جریمه میگیرن هم ماشینمو از دستم میخوان بگیرن میخوان ضبط کنن راهنمایی کنینن ممنونم الان 3 ماه است الاف سرگردانم نه سابقه دارم نه چیز دیگه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دفاع مناسب مبنی بر عدم اطلاع از قاچاق بودن کالا را مطرح نمایید و در صورت اثبات خودرو آزاد خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عدم سونیت و اطلاع خود را با دلایل محکمه پسند ثابت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید دفاع خوب نمایید و عدم اطلاع خود از قاچاق بودن کالا را مطرح کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید دفاع خوب نمایید و عدم اطلاع خود از قاچاق بودن کالا را مطرح کنید.