مشاوره حقوقی رایگان - هزینه داوری ؟؟؟

سلام
ی زمین به ارزش مالی 360 میلیون تومان با قولنامه بنگاهی
با خسارت قراردادی روزانه 36 میلیون تومان
یک سال از زمان قراداد میگذره

رای داور تحویل زمین و خسارت روزانه 36 میلیون تومان تا زمان انجام تعهد ابلاغ شده
هرینه داوری چقدر میشود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هزینه داوری اصولا دو درصد از هر دو طرف قرارداد میباشد ولی با شرایطی خاص امکان پرداخت هزینه کمتر وجود دارد جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام حدود 3 درصد از خواسته های مالی ضمن اینکه با توجه به اینکه مطالبه خسارت روزانه به صورت علی الحساب تا زمان اجرا شدن رای و تسلیم ملک درخواست گردیده و خسارت هر روز تاخیر 36 میلیون تومان تعیین شده بنابر این باید مدت سپری شده که یک سال است محاسبه و بر اساس آن هزینه داوری تعیین گردد مگراینکه شما صرفا خسارت یک روز را مطالبه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حق الزحمه داوری تا ٥٠/٠٠٠/٠٠٠ ریال خواسته پنج درصد و نسبت به مازاد از پنجاه میلیون ریال تا ٢٥٠/٠٠٠/٠٠٠ ریال سه درصد و مازاد برآن دودرصد خواسته خواهد بود مگر اینكه در قرارداد داوری ترتیب دیگری مقرر شده باشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حدود 3 درصد از خواسته های مالی ضمن اینکه با توجه به اینکه مطالبه خسارت روزانه به صورت علی الحساب تا زمان اجرا شدن رای و تسلیم ملک درخواست گردیده و خسارت هر روز تاخیر 36 میلیون تومان تعیین شده بنابر این باید مدت سپری شده که یک سال است محاسبه و بر اساس آن هزینه داوری تعیین گردد مگراینکه شما صرفا خسارت یک روز را مطالبه نمایید