مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش مشروبات الکلی

باسلام، همسر من حدود3سال پیش به جرم خرید و فروش مشروبات الکلی از نوع ابجو در سوپرمارکتش براش پرونده تشکیل شد و 180لیترشو کلانتری ضبط کرد 3دفعه اورده بود اما هربار10 لیتر که اون روز ی نفر پاپیچش میشه و میگه 180 لیتر بیار من میخرم بعد این قضیه حدود 1سال بعد 6ماه حبس و شلاق و 52میلیون جریمه میشه در دادگاه بدوی و تجدیدنظر هم تاییدش میکنه که برلی ضامنش پیام میاد که باید مکفول رو بیاره دادگاه که همسر من نمیره و حسابای همسرم مسدود میشه بعدش هم میخوره به اوضاع کرونا و دیگه هیچ خبری نشد تا الان،، پدرش ضامنشه که یک چهارم حقوقشو یعنی2میلیونش رو دادگاه کم کرده بابت قسط ولی پیامی برای خودش و پدرش نیومده الان اگه 2سال کم کنن پول تسویه میشه ولی تکلیف 6ماه حبس و شلاق و مسدوی کارتش چی میشه

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در صورتی ک خود رو معرفی مینمود میتوانست درخواست تخفیف درمجازات تعزیزی نماید. علی ای حال جهت بررسی وضعیت و درخواست رفع مسدودی بهترین کار این است همسرتان خود را معرفی نماییند