مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت شرط بندی

سلام من چند وقت روز پیش در سایت های شرطبندی بازی میکردم بعد ک پولی به حسابم واریز شد از طرف اونا شبش حسابم مسدود شد میگ موجودی شما کمتر از مبلغ درخواستی است بعد الان میرم بانک میگ برو بانک شیراز اونجا زنگ زدم میگ از پلیس فتای تهران مسدود کردن الان من چیکار کنم؟ سن قانونی هم ندارم 17سالمه خواهش کمک کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام متاسفانه شما چون قمار انجام داده اید از طرف پلیس فتا حساب های بانکی شما مسدود شده است حتما باید به پلیس فتا مراجعه نمایید و از خود دفاع کنید و در صورت عدم پیگیری ، حتما پرونده شما به دادسرا ارسال خواهد شد و مجازات خواهید داشت جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به مرجع مسدود کننده بروید اگر بار اولتان باشد تعهد میگیرند اما حتما بروید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به مرجع مسدود کنند یروید بار اول معمولا تعهد میگیرند و حسابهای شما باز میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادستانی و پلیس فتا تهران بسته شده معمولا بعد از مدتی ازتون تعهد می گیرند و ساب باز می کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضوری پیگیری نمایید اگر بار اول باشد با تعهد حسابها باز می گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق دادستانی و پلیس فتا تهران بسته شده معمولا بعد از مدتی ازتون تعهد می گیرند و ساب باز می کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حتما حضوری پیگیری کنید و ابراز ندامت کنید . نوجوان 17 ساله مسوولیت کیفری دارد

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اولا قمار نکنید ثانیا به پلیس فتا مراجعه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دادستانی و پلیس فتا تهران بسته شده معمولا بعد از مدتی ازتون تعهد می گیرند و ساب باز می کنند