مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه کفن و دفن از وراث

مادر بزرگ‌ و پدر بزرگ من به ترتیب سال76 و 81 فوت کردند هزینه نگهداری سالهای آخر عمرشان و دوا و دکتر و هزینه احسان و کفن و دفن بر عهده پدرم بود که تنها پسر آنها بود .
عمه هام سال 96 برا تقسیم ترکه (زمینهای زراعی ) و اجرت المثل سالهای 81 تا 96 زمینها از پدرم شکایت کردند ، و طبق رای دادگاه پدرم محکوم به تقسیم زمین و پرداخت اجرت المثل شد و پدرم نیز سال 99 فوت کردند ، من به عنوان پسر بزرگ مرحوم پدرم زمین و اجرت المثل را سال 1400 پرداخت کردم ، آیا الان میتوانم درخواست مطالبه هزینه کفن و دفن و احسان و .... که پدرم هزینه کرده را از وراث پدر بزرگم انجام دهم .

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

هزینه کفن و دفن از جمله دیون ممتازه متوفی است و قابل مطالبه میباشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هزینه کفن و دفن را می توانید از اموال متوفا بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورتی از پدر بزرگتان وصیت در این باب دارید میتوانید اقدام کنیددر غیر اینصورت نیز چون موضوع مالی می باشد میتوانید از ظریق داشتن شاهد و استشهادیه ک خدمات پدرتان را اثبات کند میتوانید از طریق شورا اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هزینه کفن و دفن را می توانید از اموال متوفا بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هزینه کفن و دفن از جمله دیون ممتازه متوفی است و قابل مطالبه میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه کفن و دفن را می توانید از اموال متوفا بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هزینه کفن و دفن را می توانید از اموال متوفا بگیرید