مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تنظیم سند

سلام باعرض ارادت بنده در سال 92 یک واحد آپارتمان خریداری نمودار و قرار شده طبق مبایعه نامه حداکثر یک سال بعد از قرارداد سند انتقال دهد تا بحال هیچ گونه اقدامی نکرده دادخواست به دادگاه دادم و محکوم به الزام سند شدند اما تابحال نه اجرای احکام اقدام کرده نه خود فروشنده میخواهم درخواست خسارات تاخیر در انتقال سند نمایم ضمنا در قرار داد مبلغ تاخیر ذکر نشده آیا خسارت تاخیر به بنده تعلق میگیره به چه صورتی باید اقدام نمایم 9

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما باید در اجرای احکام تقاضای صدور اجراییه می نمودید.اگر طرفین در قرارداد مبلغ خسارت را مشخص نکرده باشد دادگاه رسیدگی کننده در صورت ورود خسارت با جلب نظر کارشناس مبلغ خسارت را تعیین می نماید. فرق این مورد با بند قبل این است که در اینجا حقی باید وارد شده باشد تا محکمه حکم به پرداخت آن دهد و صرف تخلف کافی نیست اما در بند قبل به صرف تخلف و در هر حال طرف محکم به پرداخت خسارت قراردادی میشود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خسارت تاخیر باید در قرارداد ذکر می شد حال که ذکر نشده قابل دریافت نیست مگر بتوانید خسارت بوجود آمده را اثبات تا مطالبه کنید .
اگر محکوم علیه حکم را اجرا نمی کند با اجازه دادگاه خودتان با هزینه محکوم علیه باید انجام دهید اگر ساختمان پایانکار دارد دادگاه شما را به محضر معرفی و نماینده می فرستد بجای محکوم علیه تا سند را اتتقال دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر اگر قید نشده باشد قابل مطالبه نیست و برای اجرای حکم باید حضورا از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خسارت تاخیر اگر قید نشده باشد قابل مطالبه نیست و برای اجرای حکم باید حضورا از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه خسارت تاخیر قید نشده باشد قابل مطالبه نیست و جهت احرای حکم از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خسارت تاخیر اگر قید نشده باشد قابل مطالبه نیست و برای اجرای حکم باید حضورا از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خسارت تاخیر اگر قید نشده باشد قابل مطالبه نیست