مشاوره حقوقی رایگان - ملکی که در رهن بانک مسکن می شود صلح عمری کرد

با سلام و خسته نباشید من و خانم آپارتمانی خریدیم که 1.5 دانگ آن متعلق به خانم و 4.5 دانگ آن متعلق به من (از 4.5 دانگ سند3دانگ به نامم و و 1.5دانگش از خانم وکالت بلاعزل دارم). خانم بنده از بانک مسکن وام گرفتن لذا 3 دانگ سند در رهن بانک مسکن قرار گرفت آیا من می توانم سهم خودم به 2 فرزند 6و7 ساله ام صلح عمری کنم ؟ یا اجازه خانومم نیاز هست

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. فقط تصرفات مادی در مال مشاع نیاز به اذن شرکا دارد تصرفات حقوقی قابل اقدام است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه ملک در رهن بانک است صلح عمری نیز باید با اذن مرتهن (بانک) باشدهم باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به رهن بودن ملک میتوانید صلح عمری تنظیم کنید