مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

اگه یه نفر وکالتنامه برای ملکی از طرف وراث داشته باشه و زمینی رو بفروشه و بعد بیاد بگه من وکالتنامه نداشتم برای اینکه بخواد قرارداد فروش رو کنسل کنه چجوری میشه وکالتنامه رو پیدا کرد البته اون دفترخونه که ثبت کرده رو هم نمیدونیم؟ فقط موقع فروش تو بنگاه نشون داده و متاسفانه تو بنگاه و دست بنده کپی اون وکالتنامه نیست باید چطور استعلام وکالتنامه رو بگیریم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما نیاز به توضیحات تکمیلی و گفت و گو دارد لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

به دو روش می توانید اقدام کنید یکی استعلام از ثبت اسناد و دیگری اینکه شکایت کیفری با اتهام انتقال مال غیر علیه ایشان طرح نمایید و در اینصورت ایشان یا مجبور است وکالتنامه را ارائه دهد و یا تبعات جرم مذکور که یک تا 7 سال حبس است را بپذیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شماره شکایت کیفری انتقال مال غیر مطرح نمایید تا نامبرده مجبور گردد تصویر وکالتنامه را به مرجع قضایی ارائه نمایند