مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

وکالت نامه از وارث ها گرفتم. تا بتونم کارهای انتقال سندهایی که بنام مرحوم مامانم بود انجام بدم خواستم بدونم ایا با این وکالت نامه میشه سندهایی که بنام پدرم هستش را انتقال بدم یا باز هم پدرم باید بیاد یه وکالت جدا بدهد ؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید برای آن نیز وکالت جدا داشته باشید مگر اینکه در آن وکالتنامه آن هم ذکر شده باشد.

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام اگر پدر در زمره وراثی که وکالت‌نامه را امضاء کردند باشد نیاز به وکالت جداگانه نیست